Takipçiler

20160320

Tanrı bizi sahte sevgilerden korusun

Şimdi bi hikaye anlatacağım size, oldukça da reel bir hikaye bu ve aslında bugün gördüğüm, ardından sizinle paylaşmak istediğim bir hikaye.
Kahramanlar yine bir adam ve bir kadın. Geçmişte tutkulu bir aşk yaşamışlar, sonra kadın aldatılmış, kazık yemiş, ne olduysa bir şekilde ayrı düşmüşler. Tabii aradan uzun zaman geçmiş, fakat adam zaman zaman kadına ulaşıp, kendini şöyle bir hatırlatıyormuş. Çünkü unutulmaktan çok korkuyormuş. Adam bir gün kadını, kendi yaş gününde aramış, kadın her şeye rağmen şans vermek istediğini ve sevdiği adamla birlikte olmak istediğini söylemiş. Adamın ağzından seni seviyorumlar, unutamıyorumlar dökülse de, kadınla birlikte olmamış. 
Aradan yine bir kaç ay geçmiş. Adam durup dururken, bilinmeyen bir numaradan aramış kadını. Kadın öyle unutmuş ki adamı, sesini dahi anımsayamamış bir süre. Adam kendini yine hatırlatıp, kadının kabuk tutmuş yarasını kanatmış. Kadın, adama birlikte oldukları dönemlerdeki fotoğrafları göndermiş, epey hüzünlenmişler, ve işin aslı birbirlerini özlemişler.
Hani adamın kendini son hatırlatışı var ya, işte o günden sonra kadının gözyaşları durmamış, zaman zaman yazmışlar yine birbirlerine. Sonra öyle bir an olmuş ki, kadının gördüklerinden sonra gözlerine perde inmiş. Hala onu arayan, soran adam, bambaşka bir kadına evlenme teklifi etmiş. Kadın, bunu gördüğü an yığılıvermiş yere. Ayıldığında kendine kızmış. Yaralarını tekrar kanatmasına izin veren adama küfretmiş içinden, lanet etmiş, nefret etmiş. Üstelik adamın kadını aradığı zaman, yanında olan ve konuşmalarına şahit olan arkadaşı, bir hafta sonra başka bir kadına evlenme teklif etmesine de şahit olmuş. Ah etmiş kadın, çünkü daha önce hiç bu kadar acımamış. 
İlk ve son olmuş o gün. Kadın ilk defa ah etmiş ve ardından bir kalemde silmiş adamı. Kendine sözler vermiş, bir daha asla ona inanmayacağına dair. 
Şimdi bu hikayeden sonra, farkına varmamız gereken bir kaç şey var. Hayatta sizi en çok, "seni seviyorum" diyenler acıtır ve yine hayatta en çok "seni seviyorum" diyenlere güvenilmez. 
Burada söylemek istediğim çok şey var esasen, fakat değer mi inanın bilemiyorum. Ne adamlığını yargılamak haddim, ne eleştirmek. 
Tek söylemek istediğim şu: Tanrı bizi yürekleri sahte sevgilerle dolu, vicdansız insanlardan korusun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder